Home > Nieuws en Agenda > Agenda > 08juni_Alumnibijeenkomst Bijzondere Chemici

• Locatie O|2 gebouw

• Titel Alumnibijeenkomst Bijzondere Chemici

• Evenementtype Congres / Symposium

Jaarlijkse bijeenkomst van de Alumnivereniging Bijzondere Chemici (ABC) voor alumni van de afdeling Scheikunde en Farmaceutische Wetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam op donderdag 8 juni.

Programma:

• 17.30: Ontvangst in centrale hal O|2; koffie-thee-broodje
  • 18.00: Welkom!
  • 18.05: Daan Geerke: ‘Enzymen in silico: biomoleculaire simulatie in de moleculaire toxicologie en voor eiwit-design’
  • 18.35: Tanja Kulkens: ‘Wat doet NWO voor het chemisch onderzoek in Nederland?’
  • 19.05: Iwan de Esch: ‘De afdeling Scheikunde en Farmaceutische Wetenschappen anno nu’
  • 19.35: VCSVU: ‘Rebranding de VVSVU’
  • 19.50: Afsluiting: Reünie met een glas

Meer informatie:
empty

Extra toelichting bij het programma

Uitnodiging

Aanmelding:

I.v.m. de catering is tijdige aanmelding voor deelname gewenst. Aanmelden kan per e-mail aan Yolanda Ariaans, y.j.m.ariaans@vu.nl of per post naar Vrije Universiteit, O|2-gebouw, kamer 2E-51, De Boelenlaan 1085 1081 HV Amsterdam.